Waarom zijn niet alle smaken in de mix-packs te bestellen?

We hebben meer dan 12 verschillende smaken in ons assortiment. Helaas is het maakproces té bewerkelijk om ze ook allemaal in een mix-pack aan te bieden. We werken daarom met wisselende smaken in onze packs. Jouw favoriet komt er dus zeker een keer in! Kun je daar niet op wachten? Van alle smaken zijn altijd 4-, 6- of 8-packs te bestellen.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij verzenden onze loaded brownies via DHL. Kosten hiervoor zijn €5,75 per bestelling voor onze loaded brownies en €3,95 voor onze brievenbusbrownies. Bestel je voor een bedrag boven de €45,- dan is verzending gratis! In Veenendaal bezorgen we alle bestellingen gratis*. Gratis verzending past de website automatisch toe als je een verzendadres in Veenendaal invult.

*Voor orders met meer dan 8 leveradressen op één dag hanteren wij een toeslag.

Kan ik mijn order volgen?

Zodra wij jouw brownies gebakken en verpakt hebben, ontvang je van ons een mail ter bevestiging dat we jouw pakket zojuist aan DHL hebben meegegeven. Je ontvangt van DHL vervolgens een trackingcode op het emailadres waarmee je jouw bestelling hebt gedaan. Heb je geen track & trace-mail ontvangen? Kijk dan eens in je spambox of de map ongewenst.

Bevatten jullie producten gluten of andere allergenen?

Ja, al onze brownies bevatten gluten, eieren lactose en mogelijk (sporen van) noten. Bij de productomschrijving van de brownie staan de allergenen altijd vermeld.

Hoe groot zijn de brownies?

Geloof ons, de brownies zijn GROOT! Een basic brownie is al 10 bij 6,5 centimeter, dat is dus nog zonder toppings! Afhankelijk van het soort topping zijn de brownies zo’n 3,5 tot 5 centimeter hoog. Ze wegen ook behoorlijk wat: tussen de 140 en 160 gram.

Eet ik de brownies warm of koud?

Wij vinden de brownies het lekkerste op kamertemperatuur. Ze zijn dan lekker zacht en smeuïg. Haal ze 30 tot 60 minuten voordat je ze opeet uit de koelkast. Koud opeten kan natuurlijk ook, de brownies zijn dan wat vaster en meer fudgy van structuur. Liever warme brownies? Verwarm ze dan zo’n 10 tot 15 seconden in de magnetron. Blijf er wel bij, want sommige toppings smelten mogelijk!

Hoe lang kan in de brownies bewaren?

Je kunt de brownies zo’n acht dagen bewaren in de koelkast. Wil je ze langer bewaren? In de vriezer zijn ze tot wel drie maanden houdbaar.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Producten die je via onze webshop koopt, hebben een beperkte houdbaarheid en mag je daarom niet retourneren. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. Na succesvolle betaling is jouw koop definitief.

Heb je een klacht over onze producten, dan onderzoeken we dit graag. Neem contact met ons op en vertel ons wat er mis is. Wij reageren zo snel mogelijk op jouw klacht.

Is er een minimaal bestelbedrag?

Nee, er is geen minimale afname. Je kunt de brownies gewoon per box bestellen. De brownieboxen zijn er vanaf vier stuks.

In welke landen bezorgen jullie?

Wij bezorgen vooralsnog enkel in Nederland.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Je kunt in de webshop zelf een gewenste bezorgdatum kiezen. Deze eerst mogelijke datum die je kunt kiezen, ligt 5 dagen ná je besteldatum. Wij zorgen ervoor dat je brownies optijd de deur uitgaan, zodat je ze op de gewenste datum ontvangt. We zijn hierin wel afhankelijk van onze bezorgdienst en eventuele drukte bij hen.

Maakt het je niet zoveel uit wanneer jij je brownies ontvangt of kun je niet zo lang wachten? Kies dan voor de optie ‘zo snel mogelijk’. Je ontvangt je brownies dan gemiddeld binnen 2 tot 5 dagen. Dit is geheel afhankelijk van onze verdere bakplanning, waardoor het op zo’n korte termijn niet mogelijk is zelf nog een datum te kiezen. 

Hoe plaats ik een bestelling?

Je kunt elke dag van de week jouw favoriete brownies bestellen in onze webshop. Naast de all-time favourites, zijn er regelmatig wisselende smaken te bestellen. Er is een beperkte voorraad, dus pre-order jouw favorieten snel!